3d   cv   contact        
nieuws
 
  about   2D                      
                             
 
 

nationaliteit: belg
burgerlijke stand: gehuwd met stijn d'haeseleer
mama: van brecht d'haeseleer
identiteit: immer zoekend
beroep: enthousiast leerkracht beeldende vorming aan de academie voor beeldende kunsten in aalst en beeldend kunstenaar
levensloop: ik groei op op een boerderij samen met mijn vijf zussen en mijn broer, ik hou heel erg van dieren en de natuur, tekenen is voor mij een passie, een bron van plezier, bevestiging, een constante honger, naar anders, naar beter, naar meer, veel meer, naar klei en naar de ruimte, diverse materialen en kennis en kunnen, naar uiten en verinnerlijking, dat alles begon met een potlood en drie bollen; een vogel en vleugels, om te vliegen...
mijn werk: is niet eenduidig, ik heb geen duidelijk uitgangspunt of idee, veeleer een vaag gevoel, een sfeer die mij in bepaalde vormen doet denken, in bepaalde materialen. Met mijn werk probeer ik een po√ętische leefwereld te evoceren waarbij melancholie en geslotenheid met een speelse lichtheid worden gerelativeerd. Zwaarte en lichtheid probeer ik beeldend te verzoenen. Vertellen over het leven maar met kleine verhaaltjes.
Naast ruimtelijk werk breng ik ook tekeningen en schilderijen, die tezelfdertijd met de beelden gegroeid zijn, en waarin ik eenzelfde intensiteit betracht.

vogel